2013. január 26., szombat

Reggel mikor felkeltünk Katy-vel megint mi csináltuk az ebédet mert megígértük a srácoknak. És megbeszéltük hogy ma nem mennek sehova szóval együtt leszünk egész nap. Áthívtuk a lányokat is. Megebédeltünk, utána pedig filmet néztünk, és mivel tél van és esik a hó úgy döntöttünk hogy kimegyünk hógolyózni és szánkózni. Nagyon jól szórakoztunk persze a fiúk mindenkit megfürdettek. Mikor mindenki már teljesen átfagyott haza mentünk gyorsan átöltöztünk és ittunk egy forrócsokit.
-nekem mennem kell, mert próbám lesz mert idén is táncolok az X-faktor-ban-mondta Dani
mindenki elköszönt tőle, Liam meg elvitte. Mi Katy-vel mély beszélgetésbe mélyedtünk Eleanorral, tényleg nagyon aranyos, mondta hogy az egyetemen tanul, és nagyon szereti,de persze Louis-t mindennél jobban szereti. Ennél a mondatnál nagyon meghatódtunk Katy-vel.
-meg kell hogy mondjam csajok, kellemeset csalódtam bennetek .-mondta El
Kicsit furán néztük Katy-vel..
-Elmagyarázom.nevetett fel El az arcunkat látva- amikor először megláttunk benneteket Danival azt hittük hogy ti csak a srácokat a hírnévért meg a pénzért szeretitek. De ahogy így nézünk benneteket látszik hogy nem így van, tényleg szeretitek őket, és nemcsak azért mert ők Zayn Malik, vagy Harry Styles a One Direction-ból. Hanem azért mert azok akik.
- Ez tényleg így van.-helyeselt Katy
-Tényleg nagyon szeretjük őket, és nem a pénzükért vagy azért mert híresek-értettem egyet Katy-val
-És mi is nagyon szeretünk benneteket- jöttek oda a srácok, mindenki a saját barátnőjéhez.:) Így már 6an ültünk a kanapén és beszélgettünk, mikor nagy csörömpölést hallottunk a konyhából. Gyorsan odafutottunk és megláttuk Niall-t ahogy a földön fekszik a kezében egy zacskó chips-el. 
-ne nézzetek így magasan volt.
-meg sem vagyok lepődve.-szólalt meg Eleanor mire mindenkiből kitört a röhögés, már szinte fetrengtünk a földön, mikor Niall megsértődve felállt.
-nagyon vicces mondhatom- és a hátát fogva és jajj-gatva ment ki a konyhából. Levágódott a kanapéra és tömte a fejét, teljesen elfeledkezve a hát fájásáról. Bekapcsoltuk a TV-t és pont a srácok mentek, a tegnapi interjú és a dedikálás...tényleg aranyosak a Directionerek...hiszen a mi családunk :)
Kérdezgették Zayn-t és Harry-t hogy van-e valami köztünk meg Katy-ék között de nem mondtak semmit.
-Tényleg csajok megkéne beszélni hogy elmondjuk-e a sajtónak a kapcsolatokat vagy legyen egyenlőre titok?...