2012. november 10., szombat

9.fejezet
Ne haragudjatok hogy csak most írok de nem volt időm. Nagyon sokat kell tanulnom. :// Szóval bocsi.
Most megpróbálok minél többet írni. Egyébként tudom hogy kicsit későn de hogy tetszik nektek a Little Things?? És nemsokára vehetünk TMH CD-ket is!! :DD Én már nagyon várom.
Jó olvasást!! :33



Gyorsan lesiettem  a fiúk elé mert beszélni akartam velük. Mikor megláttam őket nagyon megörültem.
-Sziasztok!-köszöntem
-Szia Fanny!.köszöntek egyszerre.-Mizu??
-Beszélni akartam veletek.-mondtam Mire mindannyian ijedten néztek.-Nyugii!  Csak azt akartam mondani, hogy Katy-nak mindjárt születés napja lesz és rendezhetnénk neki egy meglepetés bulit.
-Ez nagyon jó ötlet- mondta Zayn- Pontosan mikor lesz a szülinapja??
-3 nap múlva. Szóval valmit összekéne hoznunk méghozzá elég gyorsan. És ugye itt nem lehetünk mert ez egy hotel .
-Mit szólnál h nálunk lenne a buli??- Harry
-Az nagyon jó lenne. Én segítek díszíteni ha addig te(mutattam Zayn felé) elviszed valahova.:DD Hamar beleegyezett.
-Nem felejtettél el valamit??-kérdezte Harry
-Oh, dehogyis nem –mondtam majd odamentem és megcsókoltam.
-Így mindjárt más.-mondta majd megint megcsókolt.
-Felkéne keltenünk Katy-t mondta Zayn.-Csak óvatosan mert ha durván kelted fel pl elkezded ütni egy párnával akkor szar napja lesz. De akkor neked is :D én már csak tudom :DDD-mondtam neki :DD
-Okéoké. –felmentünk a szobánkba és tök aranyosan felkeltette Katy-t. Megsimizte az arcát majd megcsókolta. Amire persze rögtön felkelt .:)
-Csajok meddig lesztek még a hotelba?? Mert elég drága lesz ha  még sokáig maradtok.-Niall
-Öhm hát ezen még nem gondolkodtunk, de igazad van. Valamit ki kell találnunk.
-Mit szólnátok ha hozzánk költöznétek??- kérdezte Zayn- mert akkor közel  lennétek és nem kéne nekünk se ennyit utazni hozzátok.
-Nekem tetszik.szólalt meg Harry
Szóval összepakoltuk a cuccainkat és mentünk a fiúkhoz. Nem volt sok cuccunk ezért megbeszéltük Katy-vel hogy valamelyik nap csajos napot tartunk és elmegyünk bevásárolni. Egy óra kocsikázás után megérkeztünk a fiúkhoz. Én Harryvel Katy Zayn-nel aludt egy szobába. Felmentünk az emeletre hogy bepakojunk a srácokhoz. Már csináltak nekünk helyet . Ezek szerint nem egy spontán ötlet volt:DD Én nagyon boldog voltam , és Katy is boldognak látszott. a többi srácnak sem volt ellenére hogy oda költöztünk. Harry-vel pakoltunk a szobába mikor egyszer csak Niall toppant be!
-Ezt nézzétek!!- mondta és az orrunk elé tolt egy újságot. Persze, hogy mi voltunk benne. Ezen megse lepődtem. De a következő kérdésen viszont annál inkább: Harry Styles megcsalja barátnőjét??
-Ez mi Harry??.kérdeztem mert erről nem tudtam semmit
-Ez hülyeség kicsim! Ne higyj nekik!! Az a lány csak egy őrült rajongó volt aki odajöttés megcsókolt és próbáltam eltolni magamtól de lehetetlen volt!! Esküszöm …